Известие

Collapse
No announcement yet.

Баси неска карах една Calibra

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

гледаи са , не съм казал че опелите не вървят но да си мислиш че алфата
    е слаба не може така , 164 са до 97ма година ,моита е 95 , не казвам че мога да я бия на старт ама то тука наи важно е задкормилното устроиство нали се сещаш а за драгове наи важна е скоростната кутия и предавателното 4исло , шом аз със баталчето (субару леоне 1800 95 коня )мога да бия венто 1.8 значи не е само двигателя и конете задкормилното устроиство в една кола е наи-важното :Р
    Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
    Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
    Fiat Punto 1.1 1994

Comment

Първоначално публикувано от Asaka
      164 са до 97ма година
      98-ма брато
      Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

тука може малко да поспорим ама може и да си прав
        Fiat Punto 1.1 1994

Comment

няма ко да спорим колега, поразрови са малко и ше разбереш, до юни месец мисля ,че 98-ма
          Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от Vesko84
            Първоначално публикувано от alfaracer
            И друг въпрос ти имаш ли газова уредба, защото дифузора (смесителя) на газта ми е с много малък отвор.Сетих се скоро за това защото карах една кола преди и след да й се сложи смесител.
            Може би заради газовата ти уредба колата ускорява по бавно
            Само искам да кажа ,че не съм малоумник и не задавам въпрос от вида:
            "защо колата ми не върви на газ"
            Защото си имам в резервоара достатъчно А98 за светофарни гонки.
            А относно вървенето на калибрите еми много ясно то резултата си е в цифри.Ако калибрата я дават за 8.5 а мойта за 9.2 еми това си е доста.
            Досега не съм чул нещо от вида че Опелите не въвят, Кадет GSI трудно се побеждава.
            Alfa164 T.S 148++ HP
            Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Идеята ми беше че когато има газова колата става по бавна и при каране на бензин. Поне при обикновената газова е така и при мен е така. Теглото на колата се вдига /ти си компенсирал това с допълнително олекотяване/ но пътят на въздуха се затруднява от плочки и клапи. И други неща сигурно има - позапушват се дюзи и т.н. Ето ти едно възможно обяснение.
              2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
              ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
              sigpic

Comment

само ми кажи дали си с газоф инжвксион или с обикновенна газова, щото и това давазначение при газовия инжекцион колата е изчислена колко да си подава и тогава компа не се шашка и знае точно колко да си подаде а пеи обикновенната газова има риск да си грумнеш дебитомера :р
                Fiat Punto 1.1 1994

Comment

с евтиния вариант съм.
                  Alfa164 T.S 148++ HP
                  Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Първоначално публикувано от Vesko84
                    И друг въпрос ти имаш ли газова уредба, защото дифузора (смесителя) на газта ми е с много малък отвор.Сетих се скоро за това защото карах една кола преди и след да й се сложи смесител.
                    Може би заради газовата ти уредба колата ускорява по бавно
                    Само искам да кажа ,че не съм малоумник и не задавам въпрос от вида:
                    "защо колата ми не върви на газ"
                    Защото си имам в резервоара достатъчно А98 за светофарни гонки.
                    А относно вървенето на калибрите еми много ясно то резултата си е в цифри.Ако калибрата я дават за 8.5 а мойта за 9.2 еми това си е доста.
                    Досега не съм чул нещо от вида че Опелите не въвят, Кадет GSI трудно се побеждава.
                    Колега, предишната-155 италиански Т.спарк(колите,правени за италианския пазар са други) правеше ''щайга''един Кадет GSI от тия,по-вървежните,дето са малко над 150 коня Факт е,че на опел много ги габаркат километражите и оттам не са им верни показанията
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

аз преди време казах че опелите дават отклонение с 10 км а от евтиния вариант на газовата гърми дебитомер
                      Fiat Punto 1.1 1994

Comment

Working...
                      X